Parturi-kampaamo Salon Maria

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Nail-a-holic


Halusin tehdä pienen kuvakollaasin geelikynsien tekovaiheista, mutta kas kummaa, kuvien otto melkeinpä jäi :D Sen verran haluan kertoa, että rakennekynnet jaetaan kahteen ryhmään: akryyli- ja geelikynnet, itse tällä hetkellä käytän vain geelejä. Materiaalit eroavat jo tekotavoissaan melkoisesti: akryyli on ilmakovetteinen ja geeli on uv-valossa kovettuva. Molemmat sisältävät kyllä akrylaatteja, joista puhutaan tänäpäivänä melkoisen paljon, joten kannattaa suosia ammattilaisia, joilla tieto on laajempaa, ihan vaan oman turvallisuudenkin vuoksi. Kun tekotapa on oikea, ei herkistetä asiakkaita turhaan. Ammattilaisuuden varmistat kysymällä todistuksen käydystä koulutuksesta, sillä pelkkä liikkeessä työskentely ei sitä takaa. Itse käytän vain ja ainostaan Mosaic-geelisarjaa, joka on turvallinen, monipuolinen ja erittäin laadukas ja maahantuonnin Aet Kase on aivan uskomaton nainen: nopeat toimitukset, vastaa kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja neuvoo aina, vaikka kuinka kiire hänellä olisikin!

Kynnet saa joko muoteilla tai tipeillä jatkettuina, oman kynnen geelauksena tai geelilakkauksena. Geelilakkaus on hyvä vaihtoehto, jos haluaa pidempiaikaisen lakkauksen/koristelun, kestoksi lakkaukselle luvataan 2-4vkon, mutta Mosaic-sarjalla olen saanut pysymään asiakkailla ihan hyvin sen 4viikkoa. Oman kynnen geelaukseen käytän kovempaa geeliä, joten kestää myös vaativissa olosuhteissa, jos iskuja helposti tulee. Koristeluvaihtoehdot ovat myös tässä rajattomat. Jatketut geelikynnet teen lähes aina muoteilla, asiakkaan erikoistoivomuksesta voin tippejä käyttää, mutta yleensä olen saanut kaikki ylipuhuttua kokeilemaan ja takaisin ei ole palattu :-) Asiakkaiden mielestä muoteilla jatketut tuntuvat paremmilta. Mikäli ei ole varma onko kynnet oma juttu, voi myös ottaa yhden testikynnen, jossa pääsee tutustumaan tekovaiheisiin ja saa tuntumaa pystyykö sen kanssa elämään.

Asiakkaat huollattavat kynsiään 4-5 viikon välein, jolloin vaihdetaan koristelut ja kynnen muoto, mikäli asiakas haluaa. Kotona kynsiä voi lakata kirkkaalla lakalla, jos kasvuraja häiritsee, sillä saadaan hieman se häivytettyä. Viilan olen antanut asiakkaille, mikäli haluavat hieman lyhentää kynsiään kasvun myötä, toki siinä täytyy olla asiakkaankin huolellinen, ettei viilaa liikaa ja sitten täytyy tehdä jatkeet uudelleen.

Mikäli on mielen päällä kysymyksiä ja tai haluaa lisätietoa, meille voi aina laittaa sähköpostia osoitteeseen pksalonmaria@gmail.com tai vaikka facebookiin, vastaan enemmän kuin mielelläni mieltä askarruttaviin kysymyksiin :)

P.s järjestimme syksylläkin jo liikkeessämme kynsien koristelukoulutuksen, kannattaa olla kuulolla jos haluaa päästä oppimaan koristelupuolta! Yritän haastaa Aetia taas Seinäjoelle kouluttamaan ;)

Tässä muutama kuva tekovaiheesta, jossa tehtiin uudet kynnet muoteilla.

Terkuin, Marjoriina


Kynnet ennen työn aloittamista.
Kynnet pohjustettuna geeliä varten ja muotit kiinni.

Kynnet muottien poiston jälkeen, mitta lisätty.
Kynnet muottien poiston jälkeen, mitta lisättynä.

Kynnet muotoiltu ja valmisteltu koristeluille.

Kynnet valmiina.Geelilakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti