Parturi-kampaamo Salon Maria

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Naisenergiaa

Moikka!
Olisi ihan paikallaan varmaan meidän tyttöjen esittely ja hieman tietoa erikoisosaamisista! Meitä työskentelee tällä hetkellä kolme naista, joiden nimissä mennään välillä niin sekaisin, että ehkä hyvä päivittää kuvan kera ;)
Meillä on ihan mahtava työporukka, jolta huumoria piisaa, kiitos tytöt ihanista työpäivistä <3Kuva: Studio street/ Petri Olli
Mari: Parturi-kampaajan ammatti on aina ollut haaveeni ja yrittäjyys tavoitteeni Olen toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2008 asti ja 2009 ryhdyin yrittäjäksi. Tavoitteenani oli vielä oma liike ja sen aika koitti kun perheessämme tuli sukupolvenvaihdos ajankohtaiseksi. Marraskuussa vuonna 2010, pienen remontin jälkeen, avasin Parturi-kampaamo Salon Marian ovet. Palveluihini kuuluvat hiustenleikkaus ja -värjäys sekä permanenttikäsittely. Hiustenpidennyksiä ja -tuuhennuksia olen tehnyt vuodesta 2009 lähtien, sinetti- ja teippipidennykset ovat vahvuuteni. Liikkeessäni teen myös kampauksia ja meikkejä sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä. Ripsiteknikoksi opiskelin vuonna 2013 tammikuussa. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, töihin palailen tammikuussa 2014 ja odotan sitä jo niin malttamattomana!


 
Marjoriina: Kliseiseltä kuulostaa, mutta myöskin täällä kampaajan ammatti oli selviö ja peruskoulun päätteeksi sain maailman mahtavimman uutisen: syksyllä sai aloittaa parturi-kampaajan opinnot! Mariin sain tutustua -05 syksyllä, jolloin aloitettiin yhtä aikaa opiskelu, lopputyö väännettiin yhdessä ja oltiin valmistumisen jälkeen 2009 hetken samassa työpaikassa ja nyt sain tilaisuuden päästä taas ihanan ystävän kanssa tekemään töitä! eli 2012 joulukuussa aloitin työt Marin liikkeessä äitiysloman jälkeen. Lisäkouluttanut olen itseäni ripsiteknikoksi 2013 tammikuussa ja kynsiteknikoksi 2009. Erikoisosaamistani on geelikynnet, ripsipidennykset ja hiustenpidennykset. Ripsi- ja kynsipuolella olen innostunut kisailusta ja ensi vuonna olenkin osallistumassa muutamiin kilpailuihin. Pidän myös kynsikoulutuksia ihan peruskoulutuksista preppauspäiviin geelimenetelmällä, koulutukset järjestän oppilaan toiveiden mukaan ja niistä voi kysyä sähköpostilla pksalonmaria@gmail.com.


Maria: Valmistuin 2013 keväällä parturi-kampaajaksi ja siirryin suoraan koulun penkiltä yrittäjäksi. Palveluihini kuuluvat perus parturi-kampaajan palvelut, kampaukset ja meikit, sekä hiusten- ja ripsienpidennykset. Rakennekynsiä tulen tekemään myös hamassa tulevaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti