Parturi-kampaamo Salon Maria

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Missio: Terve hiuspohja ja vahva hius

Terve, vahva hius kasvaa terveestä hiuspohjasta. Tiedätkö sinä missä kunnossa hiuspohjasi oikeasti on? Se oli yllätys myös meille, että miten paljon kuona-aineita ja muotoilutuotteiden jäämiä hiuspohjaan kertyy! Vaikka me kampaajat hoidamme hiuksiamme laadukkailla tuotteilla, niin usein mekin unohdamme hiuspohjan. Hiuspohja on samaa ihoa kuin muuallakin kropassa. Samalla tavalla, kun kuorimme vartalon ja kasvojen ihon kerran viikossa niin pitäisi myös hiuspohja kuoria oikeilla tuotteilla kerran viikossa.

Helmikuussa 2016 kävimme Sim Finlandin pitämän hiuspohja-koulutuksen ja saimme koulutuksen myös mikrokameran käyttöön. Kameran avulla saadaan arvokasta tietoa hiuspohjan kunnosta sekä nähdään yksityiskohtia, joita ei voi paljaalla silmällä havaita. Kouluttajamme kertoi, että ihmisen pää on kuin savupiippu. Hiuspohjaamme kertyy kaikki kropastamme, hiki, hormonit, lääkkeet, kuollut ihosolukko, jne. Jos kaiken tämän vain antaa olla niin hiuspohja alkaa reagoida mm. kutinalla, hilseilyllä, hiusten huonolla kasvulla  ja katkeilulla sekä hiuspohjan punoituksena. Esimerkiksi hiuspohjaan kertynyt tali ja karsta saattaa heikentää hiusten kasvua, rasvoittuva ja hilseilevä hiuspohja aiheuttaa helposti taliköhnää hiuspohjaan ja hilseily saattaa myös ohentaa hiuspohjan ihoa, mikä taas altistaa tulehduksille.

Lähes jokaiselta löytyy jossain elämänvaiheessa hiuspohjasta ongelmia, jotka voivat johtua liian usein toistuvista pesuista väärillä tuotteilla, vaihtelevista sääoloista, stressistä, aineenvaihdunnasta, lääkeaineista jne. System 4-sarja on kehitetty lievittämään ja ennalta ehkäisemään näitä ongelmia sekä ylläpitämään hiuspohjan hyvää kuntoa. Me autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun hiuspohjallesi ja hiuksillesi!
  • System 4-sarjan tuotteet 12,50€/kpl
  • Hiuspohja-analyysi mikrokameralla 15€ (muun käsittelyn yhteydessä 12€)
  • Therapeutic Hair Spa, lyhyet hiukset 59€ (sis. hiuspohja-analyysin mikrokameralla, hiuspohjanhoidon tarpeenmukaisilla erikoistuotteilla, hoitosuunnitelman ja muotoonkuivauksen sekä mukaasi hoitoa ylläpitävät tuotteet, 2kpl System 4-sarjan tuotetta, 215ml)
  • Therapeutic Hair Spa, puoli pitkät/pitkät hiukset 65€ (sis. hiuspohja-analyysin mikrokameralla, hiuspohjanhoidon tarpeenmukaisilla erikoistuotteilla, hoitosuunnitelman ja muotoonkuivauksen sekä mukaasi hoitoa ylläpitävät tuotteet, 2kpl System 4-sarjan tuotetta, 215ml)
Varaa aikasi numerosta 050 4488133 tai nettiajanvarauksesta 

Tervetuloa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti