Parturi-kampaamo Salon Maria

tiistai 2. helmikuuta 2016

Liikkeemme esittely

Viihtyisä, viime syksynä remontoitu liikkeemme ansaitsee oman esittelypostauksensa. Tässä se tulee!


Tältä liikkeemme näyttää ulospäin näin ihanan lumisessa maisemassa
Liikkeemme sijaitsee Seinäjoen Hyllykalliolla Hotelli Fooningin kanssa samassa rakennuksessa. Meille on helppo osata ja pihassa on tilava ilmainen parkkialue!


Tuotehyllyt sekä kassa, takana pilkottaa pesupaikat
Tuotehyllyjä meillä täyttää pääasiassa Fudge, Cutrin Sensitive- hiustenhoitosarja, Sim System 4, MIX & MATCH -värihoitoaineet sekä KC Color Mask Paint ja Color Mask Shampoo. Lisäksi hyllyistä löytyy minisuoristusrautoja, volymizer - tyvikohotusrautoja, GHD-muotoilurautoja ja tietenkin Olaplex-kotihoitotuotteita.


Pesupaikat. 
Oikealla näkyvästä oviaukosta pääsee WC:hen sekä henkilökunnan keittiöön. Tästä kuvakulmasta oikealla on myös ripsipaikka.


Ripsipaikka.
Uusi ripsiteknikkomme Linda toteuttaa tässä tilassa upeat klassiset ripsipidennykset ja jatkossa myös volyymiripset. Lindasta myöhemmin lisää omassa postauksessaan. Täällä pääset nauttimaan myös myös intialaisesta päähieronnasta kynttilän valossa.

Asiakaspaikat.
Kolme asiakaspaikkaa parturi-kampaajille.


Näkymä ovelle päin.


Mitäs tykkäätte? Itse olemme oikein tyytyväisiä valoisaan, viihtyisään liikkeeseemme. Asiakailta on tullut hyvää palautetta syksyllä toteuttamamme pikku remontin tuloksista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti