Parturi-kampaamo Salon Maria

torstai 5. marraskuuta 2015

Kaunein morsian - Häänäytös By Salon Maria:n yhteistyökumppanit esittelyssä: Oma Hammaslääkärisi SeinäjokiOMA HAMMASLÄÄKÄRISI SEINÄJOKI


Mehiläinen-konserniin kuuluva Oma Hammaslääkärisi on hammaslääkäriketju, johon kuuluu 12 vastaanottoa eri puolilta Suomea. Seinäjoella olemme toimineet elokuusta 2014 lähtien. Yksilöllinen, korkeatasoinen hammashoito on toimintamme perusta. Kokeneet hammaslääkärimme etsivät juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon eri hoitotilanteissa. Huomioimme aina jokaisen asiakkaan tarpeet. Haluamme tarjota turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen. Vastaanotoillamme ei pelkopotilaidenkaan tarvitse jännittää hammaslääkärissä käyntiä. Meillä saat tarvitsemasi hammashoidon aina omalta tutulta hammaslääkäriltäsi.

Seinäjoen vastaanotollamme on yhteensä viisi hoitohuonetta. Vastaanotollamme työskentelee kuusi hammaslääkäriä, kolme erikoishammaslääkäriä ja suuhygienisti. Vastaanottomme tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat hammashoidolliset palvelut, kuten tarkastukset ja yleishammashoidon, työpaikkahammashuollon, oikomishoidon, suukirurgiset toimenpiteet, iensairauksien hoidon, proteettiset toimenpiteet sekä suuhygienistin palvelut. 


Uutuutena vastaanotollamme on Beyond-valkaisu, joka on turvallinen ja tehokas tapa vaalentaa hampaasi. Muihin valkaisumenetelmiin verrattuna Beyond-valkaisun on todettu aiheuttavan vähemmän vihlontaa valkaisun aikana ja sen jälkeen. Valkaisussa hampaat käsitellään 2-3 kertaa valkaisuaineella Beyond-lampun tehostaessa valkaisutulosta. Toimenpiteeseen varataan aikaa 90 min ja ennen toimenpidettä hampaiden tulee olla terveet ja hammaskiven poistettu. Valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen. 


Valkaisua ”kevyempi” vaihtoehto on soodapuhdistus, joka poistaa tehokkaasti esim. kahvista, teestä ja tupakasta tullutta värjäymää hampaiden pinnoilta. Toimenpide tehdään hienojakoisella soodajauheella yhdessä vesi-ilma-painesuihkeen kanssa.
Myös muut esteettiset toimenpiteet, kuten esimerkiksi etuhampaiden paikkaaminen, laminaatit ja kruunut onnistuvat vastaanotollamme. Oikomishoito vie yleensä puolesta vuodesta puoleentoista vuoteen asti aikaa, joten jos haluat sellaista ennen häitä, ole ajoissa asialla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti