Parturi-kampaamo Salon Maria

maanantai 19. lokakuuta 2015

Kaunein morsian - Häänäytös By Salon Maria:n yhteistyökumppanit esittelyssä: Blush

Blush on kahden naisen perustama, nuorekas ja nykyaikainen hää- ja juhlasuunnitteluyritys Tampereelta. Puolet juuristamme ovat kuitenkin tukevasti Etelä-Pohjanmaalla ja Seinäjoella.
Suunnittelemme, organisoimme ja toteutamme kaikenlaiset juhlat huomioiden sekä toimivan kokonaisuuden että pienet yksityiskohdat. Palvelutarjontamme on monipuolinen ja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuva. Voimme toteuttaa juhlanne alusta loppuun asti, tai olla apuna vain yhdellä osa-alueella, kuten somistuksessa. Tavoitteenamme on toteuttaa visuaalisesti kaunista, mieleenpainuvaa ja yksilöllistä jälkeä. Meille tärkeitä asioita ovat juhlien sujuvuus, vieraiden viihtyminen sekä tyylikäs lopputulos.


Yrityksemme työnäytteitä, ideoita ja inspiraatiota löytyy facebookista (www.facebook.com/blushsuomi), instagramista (blush_suomi), pinterestistä (blush_suomi) ja nettisivujemme www.blush.fi, kohta päivittyvästä referenssit-osiosta. Pian starttaa myös blogimme blogi.blush.fi!

Arvontapalkintona Blush tarjoaa somistussuunnitelman hääjuhlapaikalle, arvo noin 200 euroa. Arvonta suoritetaan Kaunein morsian - Häänäytös By Salon Maria tapahtumassa kävijöiden kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti