Parturi-kampaamo Salon Maria

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Ihanaakin ihanemmat hiukset OLAPLEXillä!!

Saammeko esitellä hiusalan uuden innovatiivisen tuotteen: 



Tämä mullistava uutuus on ollut liikkeessämme käytössä jo jonkin aikaa ja nyt kun olemme sen itse testanneet ja hyväksi havainneet haluamme kertoa siitä teillekin :) Tiedämme tunteen, kun haluaisit hiuksistasi vaaleat ja ennen se vei aikaa monta kampaamokäyntiä, nytkin se saattaa viedä aikaa mutta päästessäsi haluttuun lopputulokseen hiuksesi ovat edelleen hyväkuntoiset! 

Olaplex on uutta kemiaa, se on hoitotuote, jota voidaan käyttää kemiallisten käsittelyjen eli värjäyksen, vaalennuksen ja permanentin yhteydessä mutta Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla, tämä tuote on siis ihan eriasia kuin tavallinen hoitoaine! Tuotteet estävät hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita. Sen teho perustuu vaikuttavaan ainesosaan, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta ja korjaa samalla jo vahingoittuneita rikkisiltoja. 

Tämä on huipputuote kaikille hiuksille! Se mahdollistaa viileämmän vaaleat lopputulokset, pitkissä hiuksissä se korjaa haaroittuneet latvat, se silottaa pörröisyyttä, pehmentää ja tuo kiiltoa. Itselläni on hyväkuntoiset, vaaleat hiukset ja minulla Olaplex teki hiuksistani vieläkin kiiltävemmät ja pehmoisemmat. Olaplex sopii myös hiustenpidennyksille! 

Olaplex-hoitoon kuulu 2 vaihetta. Ensimmäinen vaihe estää hiusta vahiongoittumasta. Toinen vaihe vahvistaa ja korjaa hiusta. Kampaamokäyntien välillä suosittelemme kotikäyttöön Olaplex-käsittelyn vaikutusta ylläpitävää tuotetta. Tutustu hinnastoomme kotisivuillamme http://www.pksalonmaria.fi/palvelut 

Aivan huikea muutos Olapex-hoidolla kuivaan, haaroittuneeseen latvaan! Kuva ei edes kerro kaikkea, latvasta hävisi kaksihaaraiset ja kuivuus sekä latva oli uskomattoman pehmeä ja sitä oli helppo kammata!

Hiuksiin ei siis ole laitettu hoidon jälkeen mitään muotoilutuotteita eikä ole käytetty suoristusrautaa, ainoastaan föönattu kuivaksi, sopis varmaan sunkin tukkaan?
Hymiö smil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti